• 319
    fena halde zor maç. gol yememek, yüksek konsantrasyon ile başlamak ve rakibe bir an ile acaba? dedirtmeden gerekirse uyutarak almamız gerek.

    çünkü ankaragücü ve deplasman kısmı pek iyi şeyler hatırlatmıyor.

    30 mayıs 1993 ankaragücü galatasaray maçı - 30 yıl önce bugün şampiyonluğu ilan edişimiz. aslında bu kategoriye dahil edilecek bir şey yok ama tamamen rakiplerin olumsuz algı söylemlerine dahil olduğu için bu maçın da iyi şeyler hatırlattığı söylenmez.

    13 mayıs 2001 galatasaray ankaragücü maçı - beş sene üst üste şampiyonluğu engellemiş, tekrarı zor bir seriyi bitirmiş, okan buruk ve emre belözoğlu'nun iyi ayrılmasına engel olmuştur. cafer aydın, teşvik primi ve ersun yanal damga vurmuştur.

    4 ekim 2009 ankaragücü galatasaray maçı - frank rijkaard dönemi sezona 6'da 6 ile başlamışız, daum'la fener'de aynı şekilde kayıpsız giderken ilk takılan biz olmuştuk. eskişehir beraberliğini yol kazası olarak görüp ankaragücü'nü farklı yenerek moral düzelteceğimizi düşünürken fena ters köşe olmuştuk. fener bursa'ya şampiyonluk verirken biz sezonu iddiasız şekilde 3. bitirmiştik.

    3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı - 8 maçlık galibiyet serisi yakalamış dolu dizgin giderken, biri kadıköy'de olmak üzere 4 maçta 4 gol ile lige zımba gibi giren mostafa mohamed ahmed hava topunda dirsek bahanesiyle halil umut meler tarafından direkt kırmızı kartla atılmış, galibiyet serisi de mostafa mohamed'in sükseli performansı da sonrasında yalan olmuştur.

    tüm bu hatıraların karşısında ise şampiyonluğa yürüdüğü mayıs aylarında kazanması gereken her maçı kazanmasını bilen anlı şanlı galatasaray ve camianın winner genleri var.

    son iki şampiyonluğumuzda, şampiyonluğu garantilediğimiz maçları 19 mayıs 2018 göztepe galatasaray maçı ve 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı'nda zor da olsa tek farklı skorlarla kazanmasını bilmiştik. bugünkü maçın da o günlerden kolay geçmeyeceğini ve sonucun yine tek farkla da olsa galibiyetimizle biteceğini düşünüyorum.

    biz üzerimize düşeni yapıp yazdık, artık sıra siz de aslanlar. yaz dostum, yaz deftere bir daha...
App Store'dan indirin Google Play'den alın