resim
Barış Özbek
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Karşıyaka
Yaş:38
Uyruk:Almanya
  • 524
    terlettiği, kırmızının yerine lacivert olsaydı taş çatlasın 2 maç ceza alacak olan futbolcu. evet, hayırlı uğurlu olsun.

    yaptığı hareketi kimse tasvip etmez, ama temas dahi yoktu. kırmızı kart çok ağır bir ceza öncelikle. sonrasındaki tepkisi de bu yüzden. yanlış mı? tabii ki yanlış. ama barış'ın üzerine fazla gidildiği kanatindeyim. o mu transfer etti kendini? o mu diyor beni oynatın diye? görev verilince çıkıyor sahaya. çok mu başarılı? hayır. ama mücadele ediyor burası aşikar.

    galatasaray'a verdiği tepkiden dolayı yakışmıyor diyenler, aynı hareketi neill yaptığında, baros yaptığında buna "takım aşkı, arma aşkı, hırs" diyen insanlar.

    yapmayın, antipatik bulabilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, ve evet tepkileri aşırı ve fairplay dışı olabilir. ama zaten ortam gergin, son dakikada yemişsin yine golü, şampiyonluk gitmiş, temasın dahi yokken kırmızı kart görmüşsün bir de.. her kim olsa orda muhtemelen kendini tutamayıp aynı tepkiyi verirdi. onu sevmeyin ama bu konuda anlayış gösterin.

    ben de dahil, bazen futbolcularımıza çok fazla yükleniyoruz. herkese kızalım iyi tamam da hiç değilse, mücadele edenlere, başaramasa da uğraşanlara saygı gösterelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın