resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 66
    taktiksel esneklik açıdan harika bir 6 numaradır.

    uzun zamandır takip ettiğim bir oyucudur ve benim futbol görüşüme göre çok kilit bir role sahiptir. birkaç yıl öncesine kadar pas kalitesi olarak avrupa'daki en iyi oyunculardan biriydi.

    çoğu futbol izleyicisi bu oyuncuyu sevmeyebilir, city'de rodri oynar sevmezler barça'da busquets oynar sevmezler, keza bir ara jorhinho böyleydi. bu tip oyuncular durağan olarak görünür ama beyinleri hızlıdır bu oyuncuların ve topu hızli hareket ettirirler. pulgar ve nzonzi vakalarımız var, florian grillitch de bu tarza yakın bir oyucuydu. bu tip sistem oyucuları vezir de eder, yanlış kullanılırsa rezil de eder. bunu da es geçmemek lazım.

    güncel olarak scaloni'nin arjantin milli takımında taktiksel esneklik açısından faydalandığı bir oyucudur. son dünya şampiyonu arjantin milli takımındaki orta saha rotasyonunda yer alan oyuculardan biridir. üçlü orta sahada holding midfielder olarak kullanılabilir, ikili orta sahada çift pivottan birisi olabilir. arjantin milli takımında 4 merkez orta sahalı sistemde bile yer aldığını görmüştük.

    ben teknik heyette olsam neredeyse ilk sıraya yazarım, yıllardır paredes'i takımın merkezine koyup etrafına takım dizilebilir bir oyuncu olarak gördüm. varsa transfer imkanı gerçekten çok isterim.

    paredes'in gelmesi demek torreira'nın biraz daha serbest stilde olması anlamına da gelir. paredes hat kırıcı pasları avrupa'da en iyi yapan oyunculardan biridir. torreira ile birlikte oynarsa ön taraftaki oyunculara biraz daha skor yükü binebilir, takımın dengesini de ona göre ayarlamak gerekebilir.

    şuan hafif düşüşte görünüyor, icardi ile arasının iyi olduğunu düşünüyorum. icardi'yle torreira'nın da arası iyi. uyumlu bir üçlü olacaklardır, takım içinde uyum sorunu olacağını sanmıyorum. bence çok net fırsat transferi olarak duruyor. maliyet açısından ne olur bilemiyorum.

    şöyle de bir şerh düşmek istiyorum, ben her türlü galatasaray orta sahasına bir box to box oyuncu daha istiyorum. çünkü paredes bu tip bir oyuncu değil, avrupa'daki sert maçlar için mertens yerine iki yönlü güçlü bir oyuncuya daha muhakkak ihtiyacımız var.

    ben yüzde yüz alırım, okan buruk hoca ister mi istese bile verim alabilir mi bilemem, riskleri olan bir transfer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın