resim
Barış Özbek
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Karşıyaka
Yaş:38
Uyruk:Almanya
  • 518
    "vurun abalıya" kampanyasına yem edilmemelidir. hani maçlarda bir pozisyon olur, kırmızı kart çıkar. faule maruz kalan oyuncu hala itiraz eder ya, hakem daha ne yapsın bi de kalkıp dövsün mü dedirtirler adama.
    bu da onun gibi bir olaydır.

    cezasını zaten almıştır. aklını başına devşirirse , düzelirse zaten kendisi de başarılı olur, hocasına da yardımcı olur. yok uslanmadıysa o zaman zaten gitmelidir.

    hayır yani, barış o pozisyonda adamı biçmek isteseydi şu anda galatasaray yönetimi sivas devlet hastanesinde o adama "özür dileme çiçeği" veriyor olurdu. bunu fark edemeden kalkıp da sanki firari nazi subayını bulmuş gibi hoplayıp zıplamanın manası ne ki?

    sert ve kasıtlı bir hareket yapmıştır ve layığı olan cezayı almıştır. buraya kadar bir sorun yok. ama her maçta en az 2 kere bileğe basan tosuncuk, kavala basma üstadı bilica, tekmeyi direkt dize sallayan baroni gibi isimler varken barış özbek'i insanlık düşmanı ilan eden passat medyası yok mu, bir de onlara asist yapan dalgın taraftarımız yok mu, ah ulen ah, norveç'te doğup brann bergen takımını tutmak varmış dedirtirsiniz adama...

    edit: "kasıtlı" derken, adama kastetmemiştir, hareketi bilinçlidir ama "dur şu adamın kavalını eline vereyim" dememiştir. bellidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın