resim
Barış Özbek
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Karşıyaka
Yaş:38
Uyruk:Almanya
  • 517
    --- alıntı ---

    http://jaimelesport.blogspot.com/...zisyonu-hakknda.html

    --- alıntı ---

    barış özbek, rakibine dokunmadan kırmızı kart gören ve üstüne 4 maç ceza alan galatasaraylı futbolcu. bir çok kesim barış'ın kellesini istiyor şu günlerde. galatasaraylı bir futbolcuya yakışmayacak hareket yaptı, sözleşmesi feshedilmeli vs. şaşırıyorum doğrusu. o kadar çok pozisyon var ki barış'ın pozisyonu gibi, hatta katbekat fazla sertlikte. hakemler bırakın sarı, kırmızı kartı, faulü bile zar zor veriyor. ama ne hikmetse barış'a direkt kırmızı kart! gerçi bu hakemler değil miydi, yere tekme attı diye kırmızı karta maruz bırakan?

    dediğim gibi çok fazla pozisyon var bu tarz, hele hele bizim ligimizde. tekmeler havada uçuşuyor. barış'ın pozisyonunun neden kırmızı kart olmadığını açıklayayım kendimce. birincisi rakibin kılına bile değmiyor o pozisyonda. ikincisi, istese rakibin iki ayağını da yerden kesecek pozisyonda, içinde bir fesatlık olsa yapardı bunu. yani o pozisyonda rakibin ayağını parçalamak istese emin olun yapabilirdi. hırsını böyle çıkardı, çok yanlış bir hareket katılıyorum ama işte. bir çok hırslı futbolcuda görüyoruz bu hareketleri. ayrıca haftalardır saçma sapan goller yüzünden puan kaybediyorsun ve bu hafta da son dakikada gol yiyorsun. düşünün o insanın psikolojisini. ayrıca bana göre bu pozisyonun adı tehlikeli harekettir ve sarı karttır. hadi kırmızı kart verdin, tamam onu da kabul ederim ama 4 maç ceza nedir ya!

    herkes, adnan polat'ın, barış'ı takımdan göndermesini istiyor. tamam, gönderilebilir ama gönderilme nedeni bu pozisyon olmamalı bana kalırsa. pas atamadığı için, kalitesiz olduğu için vs gönderilmeli, eğer gönderilecekse. eğer bu pozisyonu yaptığı için gönderilecekse, ayhan akman'ın sezon başındaki, hem de hazırlık maçında yaptığı o faul nedeniyle kesinlikle gönderilmesi gerekiyordu, arda rakibine kafa atmıştı, gönderilmeliydi, keita yumruk attı, gönderilmeliydi, hatta ve hatta hagi de hakemin yüzüne tükürmüştü vs.. bu böyle uzar gider. o kadar kolay değil arkadaşlar. herkes kaldıramayabilir. yapmasa tabii ki çok daha iyi olurdu ama çok da fazla büyütülecek bir olay değil. çok fazla pozisyon var böyle, bu kadar acımasız olmayın..

    edit: http://www.youtube.com/watch?v=PZ0h0IZWvuw buyrun size ayhan akman'ın yaptığı faul. bu kadar kısa sürede bunu bulabildim. haydi şimdi de ayhan'a yüklenelim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın