resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 62
    şuan aktif olarak futbol oynayan en büyük 15 pasörden biridir muhtemelen. o seviyelerde bir top atıcı, elit seviye muazzam bir top atıcı paredes. torreira ile ikisini yan yana düşününce de çok heyecanlanıyorum.

    torreirayı ön alan presini başlatmak için ileri gönderiyoruz ki bu sezon 7-8 maçta önde öyle toplar kazandı ki direkt gol pozisyonu sağladı bize. aklıma ilk gelen başakşehir kupa maçında kerem'in attığı iptal edilen gol örneğin. arkasında paredes gibi bir pozisyon tutucuyla birbirlerini inanılmaz tamamlayabilirler. şimdilik eldeki mevcut ön tarafta kerem, rashica, (ister beğenin ister beğenmeyin) zaniolo ve özellikle icardi gibi kanallar arasında hareket edip hattın arkasına koşu atmayı bilen oyuncularla da o pasörlüğüyle ağzımıza inanılmaz bal çalabilir paredes. profesör falan gibi lakaplar takabiliriz burada kendisine çünkü geometrik olarak açısal olarak inanılmaz işler yapıyor top atıcılık anlamında zaman zaman.

    ekleme: bir paredes maçı izleyeyim dedim bizim lig maçlarımıza paralel olması için daha düşük seviyede ve yakın tarihli olan cremonese maçını açtım. daha 15 dakika izlememe rağmen gerçekten büyülüyor paredes. s sport+ sahibi arkadaşlara da öneririm. maçın 6.42 dakikasında chiesa'ya attığı chiesa'nın kötü kontrol ettiği top, 11.25 te chiesa'nın ağzına attığı top, 13.17 de asıl alametifarikası olan vlahovic'e attığı hat kıran pas ki kendisini asıl tanımlayan pas türü bu. ilk 15 dakikada 2 top kesme biri kritik sayılır defansif açıdan. heyecan verici umarım bitirebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın