resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1419
    mustafa cengiz'i çok severim. kendisine burada kötü bir söz söyleyeni direkt engellerim, muhatap olmam. bence mustafa cengiz'in yaptığı en büyük hata futbol şubesini abdürrahim albayrak'a bırakmak olmuştu. haldun üstünel sonrası transferler hep popülist transferler oluyordu ki o zamandan bu yana ilk defa doğru bir transfer politikasının izlendiğini görüyorum.

    bu transfer politikasını da haldun üstünel'in kulüpten ayrılmasından sonraki en kötü başkanın döneminde gerçekleşmesi de kaderin bir cilvesi olsa gerek.

    kendisini çok takdir ediyorum. tam yine menajer transferi takımına dönecekken bu konudaki sorumluluğu ele aldı ve müthiş işlere imza attı. takım sezon başında istenildiği gibi oynamazken ve ligde geriyken kendisiyle alakalı bir sürü video çıkıyordu ve o videolarda hep "şampiyon olacağız" diyordu. doğru zihin bu işte. en kötü anda bile umudu kesmemek. belki hayal satmak olarak da adlandırılabilirdi o zamanki koşullara göre ama takım doğranıyorken çıkıp "ligi bitirmeyiz" demesi de borsadaki çimento hisselerinin tavan yapmasını sağlayan bir olay oldu benim gözümde.

    şimdi ise yeni sezon başlamadan transferler halledilmeye çalışılıyor. daha lig bitmedi. işte bu zihniyet bizi ihya edecek bir zihniyettir çünkü bazılarının artistlik yaptığı "vizyon" denen şey işte budur. elbette yine son gün transferleri olur ama ben en son "bütün transferleri kamp sezonuna yetişmiş bir galatasaray"ı ne zaman gördüm hatırlamıyorum. erden timur bunu da gerçekleştirirse çimentoları şimdiden stoklamak gerekir*
App Store'dan indirin Google Play'den alın