resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 1916
    sözleşmesinin uzatılması doğru karar olan futbolcumuz. mertens 36 yaşında olmasına rağmen bence üst düzey katkı verdi. şampiyonluğun kilit isimlerinden biri. oynadığımız futbol için oldukça önemli. 90 dakika katkı verebilecek durumda değil ama maç başına 60 dakikaları rahatlıkla oynayabilir. napoli'nin bile sene başında tutmaya çalıştığı bir isimdi. hatta bugün bizden ayrılsa yarın gidip yine napoli'ye imza atabilir ve maç başı yarım saat süre alarak iyi katkılar verebilir.

    tüm bunların yanında takım olmamız konusunda da katkısı çok yüksek. böyle karakterli futbolcular takımda bulunmalı. yaşına da çok takılmamak lazım. futbolu bırakma yaşı gün geçtikçe ilerliyor. luka modric 37 yaşında real madrid'de bir sezonda 50 maçta maç başına 60 dakika süre alıyor, beş büyük ligde +35 yaşında olup ciddi süreler alan futbolcu örnekleri daha da artırılabilir.

    yerine bir isim alınır mı onu zaman gösterecek. nicolo zaniolo'ya 15m € yatırım yaptığımız yerde zaniolo kadromuzda olduğu sürece bence 10 numara bölgesine transfer yapılmamalı. tarz olarak farklılar, ancak bizde oyunumuzu buna göre evrimleştirebiliriz.

    arkadaşlar üzerinden zaman geçtiği, kötü zamana denk geldiği, tam hazır olmadığından dolayı da ilk 11'de ciddi süreler alamadığı için bize herhangi bir transfermiş gibi geliyor da, abi nicolo zaniolo süper lig tarihinin en sükseli transferidir büyük ihtimalle. yabana atmamak lazım. kafasını tam olarak vermiş, kamp görmüş bir zaniolo tam sezon oynaması durumunda tek kalemde 35m € cash getirebilecek bir isim.

    takımdan ayrılması durumunda da yerine elbet birileri düşünülmüştür. hala bazı takımların ilgisi olduğu iddia ediliyor, ben tam bir sezon oynamadan ayrılacağını düşünmüyorum, zaten bize geldiği durumdan üstüne bir şey koymadıkça da en fazla aldığımız bonservisle gelirler, bu da anlamsız bir hamle olur. azıcık kıpırdandığı anda 25-30m €'ları bulacak bonservisi. net katkı verirse zaten 35m € çıkış maddesiyle gider.

    23-24 sezonunda hücum hattımızın çok değişeceğini zannetmiyorum. mertens yerine zaniolo girer sadece. mertens de sonradan girerek ciddi katkılar verebilir. hatta 22-23 sezonunda verdiğinden daha fazla skor katkısı verebilir.

    -------- icardi---------
    kerem-zaniolo-rashica

    çok yüksek ihtimalle hücum hattımız bu şekilde olacak. arkaya torreira'nın yananı box-to-box bir isim koyduğumuzda takım hazır. savunma hattımız muhtemelen abdülkerim hariç komple değişecek. bunun da hazırlıkları yapılmıştır. ucl ön elemelerine büyük oranda tamamlanmış kadro ile çıkarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın