2009-10 Türkiye Basketbol Süper Ligi 27.Hafta Maçı
18:30 Ankara Atatürk Spor Salonu
87 - 74
  • 12
    birkaç düzeltme yaparak başlayalım. maç saat 18.30'da, ankara atatürk spor salonunda...

    şu bir gerçek ki, 5 puanın geri gelmesiyle yaşadığımız rehavet sonrası playoff umudumuz neredeyse yok olmuştu. ancak 6 maçlık galibiyet serisi ve playoff'un ucunda gezinen takımların sürpriz mağlubiyetleri bizi tekrar potaya soktu. önümüzde 4 maç kaldı ve playoff'a 2 maç uzaklıktayız. o nedenle telekom maçı şu anda önümüzde gözüken en önemli maç.

    takıma geldiğimizde; darius washington oldukça formda. sene boyuncaki istikrarsızlığı tamamen yok olmadı tabi ki ancak minimal hale getirebildi. kenardan gelerek 6.adam rolü yaramış kendisine, ayrıyeten daha çok 2 numara gibi oynamakta son haftalarda. oyun kurucu pozisyonunda can akın beklentilerimin altında kalmasına rağmen, evren büker beklediğimin üstüne çıkarak şimdilik o pozisyonu idare edilir kıvamda tutmayı başardık. tufan ersöz'ün cezası bitti ve geri döndü bu arada ancak pek süre alamıyor. diğer yabancılarımız ise gayet bildiğimiz şekilde devam ediyorlar aslanlar gibi.

    burası nispeten kişisel olacak; umarım bu takım playoff'a kalır. bunu sadece sportif başarı için söylemiyorum. çok zor günlerden, içimizden birinin liderliği ile*,yabancı oyuncuların takımı yerliler kadar hatta kimi zaman daha çok sahiplenmeleriyle, ve özeleştiri yaparak çıkmasını bildik. nasıl yapılan büyük hatanın bedelini ödediysek, bu kenetlenmenin de karşılığını playoffla almalıyız. bunu her şekilde hakettik.

    ha playoff'a kalırsak efes veya f.ülker karşısında favori miyiz? afedersin ama çok da şeyimdeydi. sarı kırmızı giyinen 10 bin kişinin önüne hele bir çıksınlar, o zaman düşünürüz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın