• 109
    psikolojik üstünlüğü çat diye lig başlamadan rakiplerin yüzüne vurmaktır. icardi çok enteresan bir figüre dönüştü. bizim başarılı olduğumuz yıllarda hep bu şekil psikolojik üstünlük sağlayan figürlerimiz oldu. en başta fatih terim tabi. saha içinde felipe melo, fernando muslera özellikle 4. yıldız senesindeki wesley sneijder. mesela melo'nun pitbull sevincini okullardaki küçük fenerli beşiktaşlı çocuklar bile yapıyordu. muslera'ya prime döneminde rakipler moral bozukluğuyla bezeli yoğun bir hayranlık duyuyordu.*

    şimdi bakıyorsun icardi diyince babası koyu beşiktaşlı kongre üyesi 6 yaşındaki yeğen bile aşkın olayım şarkısını ve icardi'nin sevincini yapıyor gün içinde. her okul aynı diyor gidip gelenler. bakın bu muazzam ve korkunç bir olay. osman şenher yazmış bugün maç izlemek etkinliğe döndü diye özetle. aşkın olayım çalınca konser gibi kendinden geçen bir tribün var. adam ülkeyi kasıp kavuruyor. mesela aboubakar da gol atıyor; ama icardi fırtınaysa abu en fazla yaz rüzgarı etkisi yapıyor. şeytan tüyü diyin, aidiyet uyumu diyin, taraftar ile yakaladığı korkunç iletişim diyin. bu adam ligin en büyük psikolojik üstünlüğü şu an.

    o sebeple ne yapıp edip almamız lazım; ama taraftarın akıllı davranması lazım. transfer dönemi başlar başlamaz twitter'da tagler görürsek yönetime yardımcı olmaz. yönetime güvenip, net şekilde arzumuzu belirtip, umutla ve sabırla izleyeceğiz süreci.
App Store'dan indirin Google Play'den alın