• 404
    haris seferovic'in galatasaray taraftarına sinir krizi geçirtmeyi başardığı maç olması ile tanınır. özellikle bomboş pozisyonda emre akbaba'ya pas atmaya çalışması, becerememesi ve becerse bile ofsayt olması acayip bir olay. hoş bu pasa benzer denilebilecek bir pası 20 mayıs 2023 galatasaray sivasspor maçında da mauro icardi denedi ama en azından orada zaten öndeydik. bu pasın üst seviyesi ve olmuşu ise 12 kasım 2022 başakşehir galatasaray maçında yine icardi tarafından atılmıştır. kısacası icardi yapar da, haris sen yapma.*

    bu maçta stoperlerimiz gol yedirmeyi çok denediler. ilk yarıda victor nelsson kaptırdı ama kendi hatasını kendi telafi etti. ikinci yarıda abdülkerim bardakcı kaptırdı, gol oldu ama ofsayttı. bu pozisyon gol olsa iki maçta iki gol yediren ve puan kayıplarına sebep olan abdülkerim için sezonun devamı bu şekilde ilerleyemeyebilirdi. ancak kader ağlarını ördü ve abdülkerim bu maçın son anlarında rakibin ceza sahası içinden şutunu ayağıyla mükemmel çıkardı ve orada bir duygusal an yaşadı. üzerindeki stresi, heyecanı bu pozisyonla birlikte atan ve özgüveni yerine gelen abdülkerim için artık yükselme dönemi başlamıştı.

    bu maçta da iki topumuz direkten döndü ve sezona üçte üç yaparak başlamış olduk. seferovic'in kaçırdıkları, serkan kırıntılı'nın çıkardığı şutlar, yunus akgün'ün cepheden vurup üst dışarı attıkları derken beşinci günün şafağında doğuya baktık. bafetimbi gomis, patrick van aanholt'un alda at dercesine pasında* golü attı ve sezonun ikonik pozlarından birini taraftar birlikte ile verdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın