resim
Samet Akaydin
Takım:Panathinaikos
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 251
    disipline sevkinin doğru yorumlanması çok zor olan karar.

    hepimiz biliyoruz ki trezeguet secdeye gitme hareketi yapmayıp normal dursaydı, bu sevk olmazdı. ama o takdirde bile cezası sadece bir ihtar da olsa, olmalıydı. çünkü şahsa ve temsil ettiği formaya çirkin bir yaklaşım var.

    gene hepimiz biliyoruz ki , trezeguet hristiyan olup yerde haç çıkarma işareti yaparken, bu olay olsaydı, gene kurula sevkedilmezdi. ama sevkedilip cezası gene bir ihtarda olsa olmalıydı.

    mesela gene bu hareketi arda veya ferdi yapsayd, bu sevk olur muydu? hayır. binbir salak gerekçe ve yalandan bir özür ile yırtarlardı. ama bu durumda da sevkedilip bir ihtar olmalıydı karşılığı.

    fenerbahçeli oyuncu teknik adam ve yöneticilerin bu harekete gelene kadar ceza alması gereken çok daha çirkin davranışları tolere edildi. bir güruha bu kadar yüz verip kollarsanız, o güruh işte böyle kontrolden çıkar. bir nevi cami duvarına işeme durumu oluştu. samet, daha önce diğerlerinin yaptığı çirkinliklerin günah keçisi olacak. doğru mu? hayır. ama ilahi adalet ( ya da karma ) böyle garip dolaylı şekillerde tecelli ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın