resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 1976
    zamanında okan buruk'un linç yeme sebeplerinden biridir. ilişki yaşadığı söylenen türk dizi oyuncusuyla ayrılma dedikoları çıkıp da sakat olduğu söylenerek oynatılmayınca* ne okan buruk'un hocalığı kaldı ne torreira'nın takımı önemsememesi, acilen satılıp yerine ön libero alınmasına kadar gitti iş.

    gelinen noktada torreira takımın en ateşli ve istekli oyuncularından biri. okan hoca'nın icardi ile de torreira ile de mertens ile de vs. iletişimi bu başarının temel sebebidir. sene başı icardi wanda ile sorun yaşayıp da 1 gün izin istediğinde okan hoca ''sana iki gün izin git toparla gel'' demek yerine ''otur oturduğun yerde daha yeni katıldın takıma!!11'' dese ya da denildiği gibi torreira'yı sakatlıktan değil aşk acısından kesmek yerine ''bana ne lan. çık oyna profesyonelsin'' dese belki de takım içi kimya ve bu kenetlenme ortamı olmayacaktı.

    bunu şundan anlatıyorum. torreira'nın bu sene bizde ekstra yaptığı bazı işler var. herkes seken topları toplamasından ya da sahanın her yerinde ilk basan ve genelde topu çalan olmasından dem vurmuş; ama atom karınca reisimiz, mertens yorulduğunda ya da icardi geride pas istasyonundan ileri gelemediğinde hatta bazen icardi dinlensin diye rakip kaleciye pres yapmaya gidiyor. bunu kendinden isteyen unai emery ile ciddi sıkıntı yaşamıştı.

    https://bleacherreport.com/...he-pitch-for-arsenal
    özetle diyor ki emery torreira arsenal'in en iyi ön liberosu olarak görülse de ben kendisini daha ilerde de görmek istiyorum.

    https://www.mirror.co.uk/...as-torreira-21189101
    emery arsenal'den ayrılırken şahsen vedalaşmadığı tek isim torreira. ''masajdaydı o yüzden vedalaşamadık'' dese de öyle basit olmadığı bilinen bir sır.

    hocasına arsenal'de istenenler yüzünden isyan eden torreira şimdi sahada ne denirse büyük istek ve şevkle yapıyor. iddia ediyorum ''lazım geç forvete takıl biraz adam kalmadı'' desen gider oynar. bunda galatasaray tribünüyle etkileşimi kadar okan hoca ile iletişimi de önemli. disiplin elbette ki hayati ama bazen ezbere olmuyor işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın