• 16
    hazırlıklara şimdiden başlanması gereken sezondur. mertens ve oliveira ile yollar ayrılmalı. zaniolo meselesi bir şekilde halledilmeli. futbolcunun kendini futbola vermesi sağlanmalı. yusuf demir de çözülmeli. uğurcan çakır alınmalı. muslera ayağını iyi kullanamıyor, eskiye göre formsuz ve yaşlandı. değişmeli de oynayabilirler forma göre, muslera da kalabilir. icardi’nin bonservisi alınmalı. boey ve nellson gitmek istiyorlardı. ikisinden en az 30-40 milyon euro bonservis sağlanmalı. bunun 10-12 milyonu ile icardi’yi alsak, geri kalanı ile sağlam sağ bek ve stoper alıp kaliteyi arttırabiliriz.

    net bir 8 ve 10 numara alınmalı. torreira, kerem, abdulkerim, mümkünse rashica elde tutulmalı. icardi’yi de yedeklemek lazım etkili bir isimle. bu hamleleri de bir an önce yapıp şampiyonlar ligi ön elemelerine tabanca gibi girmeliyiz. türk takımlarının kronikleşmiş kampa yetişmeyen transferlerini tekrarlarsak avrupada nal toplarız, ligde de sıkıntıya düşeriz.

    bayern gibi, juventus gibi, olympiakos gibi ligi vurup geçmek istiyorsak attığımız her adım doğru olmalı. geçmiş yönetimlerden, hatalardan ders çıkaralım lütfen. kendimizi hep yetersiz görüp geliştirmeye çalışalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın