resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6346
    on üçüncü bitirdiğimiz, berbat geçen süper lig 2021-2022 sezonundan sonra takımı ilk üçe getirse bile ben başarılı sayardım, o sezon takımı izledikten sonra bu sezonun başında çoğu taraftar şampiyonluğa inanmıyordu.

    sezonun başında gelir gelmez takımdaki çürük elmaları ayıkladı, yerlerine de nokta transferler yaptı, burada erden timur'a da hakkını vermek lazım tabi, bu isimleri bir sezonda takıma toplamak her babayiğidin harcı değildi. ama bu yıldız oyuncuları oynattığı oyuna, kendine ve şampiyonluğa ikna eden okan buruk hocamdır ve yaptığı iş kesinlikle takdir edilmelidir.

    sezon boyunca inanılmaz işler yaptı, onlarca hakem hatasına rağmen gerektiğinde hakemleri de yenerek süper ligin dile kolay 63 yıldır kırılamayan rekorunu kırdı. daha şimdiden hoca olarak galatasaray tarihine geçti. 37 maçta 2,38 puan ortalamasıyla gayet iyi bir iş çıkardı, tüm maçları izleyen bir taraftar olarak bu sezon kaybedeceğimizi hissettiğim sadece iki veya üç maç oldu bu bile okan buruk övmem için yeterli bir sebep.

    eleştirebileceğim tek nokta oyuncu değişikliklerinde bazen gecikiyor ancak hatalarından dersler çıkaran bir hoca olduğu için bu takıntısını da ilerde törpüleyeceğini düşünüyorum. başakşehir dönemindeki avrupa maçlarını düşündüğümde gelecek sezon için de heyecanlanıyorum, galatasaray'a da bu heyecanı verebilecek bir hoca yakışır zaten.

    cumhuriyetimizin yüzüncü yılında süper lig 2022-2023 sezonunu şampiyon bitirmek için sadece bir adım kala 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçını da tertemiz kazanıp fişi çekeceğine inancım tam. başarılar okan hocam.

    bu arada alakasız bir tespit olacak ancak kendisini marvel evrenindeki daredevil'a çok benzetiyorum.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın