• 53
    galatasaray bu sezon süper ligde ankaragücü hariç hali hazırda son 11 sırada yer alan tüm takımları deplasmanda yenmeyi başardı. ankaragücü ise sahasında seyirci desteği ile bu sezon oynadığı toplamda 16 maçın 10'unu ve son 5 maçı kaybetmemiş. başkent ekibi 32 maçta 36 puan toplamış, küme düşme ihtimalleri hiç de az değil.
    müsabaka cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri sebebiyle 30 mayıs salı günü oynanacak.
    tolunay kafkas idaresinde 3-4-2-1 şeklinde bir diziliş ile maçlara çıkan ankara temsilcisinin esame listesinde attığı 12 golle dikkat çeken sezonun flaş golcüsü ali sowe, eski dostlar taylan antalyalı ve emre kılınç, yunan sağ bek kitsiou, çek sol bek hanousek, eski napolili 3'lü stoperin sağı veya sağ bek kevin malcuit, 3'lü stoperin solu veya sol bek boşnak nihad mujakic, aslen pakistanlı ama oslo doğumlu pırpır kanat oyuncusu ghayas zahid bulunmaktadır. kafkas'ın pek süre vermediği veteran hasan ali kaldırım ve gökhan töre de payitahtın diğer oyuncuları. ancak benim burada üstünde durmak istediğim ve beğendiğim fakat tolunay hocanın genelde yedek soyundurduğu orta saha lamine diack var. gerçekten oyunu iki yönlü oynayabilen, kuvvetli bir oyuncu.

    kalabalık bir orta saha ve defans kurgusu ile oynayan ankaragücü, özellikle topu rakibe bırakıp hızlı hücumlar ile sonuç arayan bir takım görüntüsü veriyor. bunu yaparken bile defansif tedbiri elden bırakmadan ve daha ziyade beridze, gayas zahid, hadziovannis ve ali sowe gibi hızlı oyuncularla izolasyon oynayarak rakip kaleye çabuk gidiyor.
    90+ dakikada attıkları golle 1 puanı kurtardıkları son iç saha maçı olan antalyaspor maçını izledim. maçın hakkı kesinlikle 1-1 değildi. a.gücü oyunu domine edip bir çok pozisyonu cömertçe harcadı. antalyaspor'un belki de tek kontra atağını sol bek güray vural golle sonuçlandırdı.

    bizimle oynamadan önce 21 mayıs 2023 tarihinde düşme hattındaki doğrudan rakipleri hangikredi ümraniyespor ile istanbul'da çok ciddi bir sınavları var. kitsiou ve emre kılınç bu maçta kart cezaları sebebiyle oynamayacak. bundan maada ankara ekibinde hanousek, taylan antalyalı ve atakan çankaya da sarı kart sınırında bulunuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın