• 34
    artık son maç, şampiyonluk maçı. son 90 dakika. gol yemeyelim, allah'ın izniyle gol veya goller buluruz. gol yeme şampiyon ol!

    mertens ve oliviera beni çok üzüyor son haftalarda. bir usanmışlık, boşlama var. bunun aksini iddia etmek olmaz. mücadeleleri eksik kaldığı gibi bir de saçma sapan paslar yapıyorlar. 20 mayıs 2023 galatasaray sivasspor maçı'nda ikisi toplamda en az 5 defa kolay pas hatası yaptılar. aslında bunun adı pas hatası değil; futbolda illaki yanlış pas olur ama bekle bekle sonra rakiple dalga geçer gibi iğne deliğinden geçirmeye çalış olmaz işte. ya çıkıp şu maçta ellerinden ne geliyorsa yapacaklar, kalitelelerine göre oynayacaklar ya da zorlanacağız.

    bu maç başakşehir, istanbulspor ve sivas maçlarına benzemeyecek. karşımızda küme düşmemeye oynayan, iyi ve sağlam futbolcuları olan bir takım olacak. ayrıca deplasmanda olacağız. bu maçın ardından içeride fenerbahçe ile oynayacağımızı düşünürsek yayıncı kuruluşa kıyak geçmek isteyenler olacaktır. hakemler bizi çıldırtabilir. öncesinde seçim de biteceği için kafalar 5 yıl rahat olacak. keşke seçimden önce oynansaydı.

    son maçlarda geriden oyun kurma anlamında büyük sıkıntılar yaşıyoruz. eğri oturup doğru konuşalım: başakşehir ve istanbulspor maçlarında ilk yarının son dakikalarında o penaltılar gelmeseydi maçların şekli şemali ne olurdu allah bilir. aynı şekilde sivas maçında da ali şaşal vural'ın 2. goldeki hatası bize bayağı nefes aldırdı. bunları görmezden gelemeyiz.

    iyi oyun beklemiyor ve istemiyorum; şu maçı allah'ın izniyle alalım ve hakettiğimiz şampiyonluğa kavuşalım. şu an en azından 4 hafta önceki karagümrük maçında kutlamamız gereken şampiyonluk maçına çıkıyoruz. bu ligi bu hale getirenlere diyecek o kadar laf var ki anlatamam. hâlâ daha mertens, oliviera, defans diyorsak bunun tek sebebi belli. bu oyuncular insan sonuçta. her maç her maç tam performans veremezler. ama gel gör ki bizi ne hale getirdiler.

    her şeye ve herkese karşı bu maçı alalım. sonuna kadar hakettiğimiz şampiyonluğu kazanalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın