• 29
    şu an fb ile puan farkı 5. fblilerin gerçek fark 2 hayalleri sona erdi. genel averajda biz 47, fb ise 43.

    diyelim ki bu maç berabere bitti. ve fb antalyaspor'u en az 1 farkla yendi. puan farkı 3'e düşecek ve averajlar 47'ye 44 olacak. en kötü senaryoda fb bizi sahamızda 3 farklı skorla yenerse genel averajda da, ikili averajda da, puanda da eşitleniriz. bu durumda en çok gol atan takıma bakılacak. ve fb öne geçecek.

    bjk'ye averajla(1 golle) kaybettiğimiz şampiyonluğun tekrarını yaşamayız umarım.

    normalde fb'ye yenilmeyiz ama yenilsek bile 3 fark hayal olur. ama icardi, mertens, oliveira, kerem, mitshjö ve rashica kart sınırında bu maçta. fb maçı öncesi kart katliamına uğrayıp fb derbi maçına dişsiz aslan olarak sahaya çıkarırlar diye ürküyorum. sanki planlamışlar gibi. şimdiye kadar en ufak şeyde bize kart gösterenler kritik oyuncularımıza henüz bir kart göstermediler.

    bu yüzden bu maçı son maçımız olarak görmeli ve ciğerleirimiz patlayana kadar savaşmalıyız. fb maçı yok gibi düşünelim.

    ankaragücü bu sezon sahamızda oynanan maçta çok hareketli oynamış ve bizi zorlamıştı. hatta emre kılınç'ın boş kaleye atamadığı kafa vuruşunu hatırlıyorum da kalp krizi geçiriyordum o an. derin bir nefes almıştık çünkü çok kritik, geri dönüşü zor bir dakikada gol yemiş olur ve maçı berabere bitirirdik.

    ankaragücünü iyi bir şekilde analiz etmeliyiz. önümüzde bir haftadan fazla zaman var. tüm enerjimizi toplamalı ve ankaragücünü top toplayıcısına kadar analiz etmeliyiz.

    çünkü bu maç gerçekten de şampiyonluk maçı. tüm sezon verdiğimiz emeklerin karşılığını resmen alacağımız son 90 dk. sonuna kadar hakkımız olan şampiyonluğu alma günü o gün!

    edit: yediğimiz golü bizden çıkarmayı unutmuşum*. bu senaryoda bizi fb 3-0 yenerse fb şampiyon olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın