• 16
    toplu oyunda süper lig 2022-2023 sezonunun takımımız adına en önemli iki oyuncusu. sezon başından da böyle olacağı kadro rotasyonundan belliydi, yusuf demir ve mata'dan hiç katkı alamamamız sebebiyle bu çok daha değere bindi. ve allah var, sezon başında da ortasında da takımın oyun kuruculuk rolünü birlikte, önde basma konusunda da özellikle mertens'in katkısı ile birlikte üzerlerine yüklenen ekstra yükü sonuna kadar çektiler.

    fakat, gel gelelim ki sezonun en kritik son haftalarında her ikisinin de pili bitti. pilinin bitmiş olması fiziksel midir mental midir tartışılır, bence her ikisi için de ağırlıklı olarak fiziksel. ama son haftalara bakıldığı zaman, bu kadar göze batan, bu kadar her yaptığı işi eline gözüne bulaştıran bir ikili yoktu sahada.

    okan hoca her ikisine de güveniyor ve büyük bir saygı gösteriyor bu çok açık, yoksa her ikisi de şu anda aldığı sürelerin çok daha aşağısını hak ediyor özellikle son haftalarda dediğim gibi.

    mevcut sezonu şampiyon tamamlamamız halinde olumsuz performansları büyük oranda örtülmüş olacak, ve çok güzel hatırlanacaklar. olması gereken de bu lakin, gelecek transfer döneminde yönetimimizin en önemli başlığı olması gereken konu bu ikilinin gelecek senesi olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın