• 90
    sezonun en önemli maçı. sadece bizim için değil şampiyonluk rakiplerimiz için de. fb maç yapmayacak bu hafta ve tüm medyasıyla bu maça odaklanacaklar. kazanırsak resmen şampiyon olmayacağız elbet ama fblilerin oynanmayacak maçının puanını ekleyip "asıl puan farkı 2" rüyalarını sona erdireceğiz. bjklilerin de şampiyonluk şansını sıfırlayacağız.

    bu maçı kazandığımızda "asıl puan farkı 2" rüyaları da biteceği için sonraki hafta maçlarına pek de umutları kalmayacaktır.

    benim bu maçla ilgili en büyük korkum çok eksik olan ve bizden sonra fb ile kupa rövanş maçına çıkacak sivassporun kaleye otobüs çekme ihtimali. böyle rakiplere karşı top da bizi sevmezse çok zorlanıyoruz. uzaktan gol ve duran toptan orta kafa gol atmaya çalışmamız şart. sarı kart sınırındaki kerem ve icardi gibi oyuncularımız da dikkatli olmalı. bu maçı kazansak da ankaragücü maçında kendilerini çok ararız oynayamazlarsa.

    edit: bu arada midtsjö de sarı kart sınırında.

    kerem, icardi, oliveira, midtsjö, rashica sarı kart sınırında. ayrıca bu maçta sarı kart görürse ankaragücü maçında sarı kart sınırında olacak oyuncularımız da var. fb maçı öncesi neredeyse tüm takım sarı kart sınırında olup fb maçına neredeyse tamamen ikinci takımla sahaya çıkma riskimiz de var. hakemlerden bunu beklerim. bunu düşündükçe kabuslar görüyorum. bu yüzden şampiyonluk maçını son maça bırakmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın