resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1753
    fiyat/performans bakımından ligdeki en iyi transferdir. ligin en iyi stoperlerinden biridir ve hemen hemen her maç elinden geleni yapmaktadır.

    yalnız 16 mayıs 2023 istanbulspor galatasaray maçında iyi oynadığını söyleyemeyeceğim. neye dayanarak eze'yi sahadan sildiği söyleniyor bilmiyorum ama ilk yarı tam tersi oldu. birebir kaldığı her pozisyonda eze'nin üstünlüğüne maruz kaldı. hatta ikinci yarıda da tehlikeli geldikleri pozisyonun birinde de yine eze tarafından geçilmişti.
    eze'nin bekleneni verememesinin tek nedeni ise tamamen torreira'ydı. torreira defansa bu kadar çok yardım etmeseydi, maalesef ki eze sol kanadımızı pert ederdi. zaten abdülkadir ve kazımcan'a üstünlük kuruyordu ama torreira onu iyice sindirdi. kafasını her kaldırdığında torreira dibinde bitiyordu ve resmen kabusu olmuştu. bunun yanında nelsson- eze çarpışması da eze'yi daha dengeli bir oyuna itti. kendisini birçok şeyden sakındı vs.

    burada abdülkerim'i kötülediğim izlenimi oluşmasın. tam tersi, başta da dediğim gibi kendisi ligin en iyi stoperlerinden biridir ve bence marcao'dan da daha fazla katkı verdi bize. sadece söz konusu maçta iyi oynamadığını söylüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın