• 14
    adimiza cok cok iyi gecmekte olan 22-23 sezonunun bir sonrasi.

    umarim son 3 macta da kaza olmayacak ve söke söke hakkimizla sampiyon olacagiz.

    bu gerceklerle beraber 2023 mayis ayi ortasi ile birlikte neye ihtiyacimiz oldugu net olarak görünmeye baslandi.

    1. si sanirim hem fikir oldugumuz, icardi ve rasica'nin takimda cok cok önemli rol almasi nedeniyle takimda kalmasi adimiza cok iyi gelisme olur.
    2. si 10 numara pozisyonunda mertens iyi mücadele gösterdi ve sezon ortalamasinda iyilerden biri. bir tik daha yukari cikmak icin farkli bir profil oyunumuzu yukari cekebilir. mertens'in de rotasyonda oldugu, daha net ve daha cok skor üreten bir 10 numara. (belki de zaniolo bu ihtiyaci karsilayacak, her ne kadar bu konuda simdiye kadar isik vermese de)
    3. sü ortasahada yaratici oyuncu eksigimiz var. kizsak da oliviera'nin muadili yok ve hoca onu kötü olsa bile oynatmak durumunda kaliyor. pahali oldunun farkinda olmakla birlikte, yaratici bir 8 numara, ilk 11 ya da rotasyona eklenmeli.
    4. sü fizik kapasite eksikligi. 16 mayıs 2023 istanbulspor galatasaray maçında gördük ki sacha boey in yoklugu hem savunmada hem hücumda duraganliga sebep oluyor. kendisi takimdan ayrilirsa, kolay degil ancak benzer profil, hatta mümkünse de solbekte de benzer profil eklenmesi gerekiyor.

    ve bunlardan da öte ilk 11deki 3 türk oyuncu konusu zorlayici olacaktir. hadi 1 kanat (kerem, yunus ya da baris), 1 stoper yerli olarak planlandi diyelim, 3. türk nerede konumlanacak sorusu zor bir soru. kaliteyi yükselterek ilk 11e 3. türkü sokma ihtimalimiz oldukca düsük görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın