• 83
    16 mayıs 2023 istanbulspor galatasaray maçında rashica'nın penaltı pozisyonuyla ilgili skandal açıklamalar yapmışlardır. bu bilgisiz galatasaray düşmanlarının yorumlarını kısaca yazayım:

    seçim demirel: "rashica topa vurduktan sonra darbe alıyor. darbe alıyor ama istanbulspor'lu oyuncu kontrolsüz girmiyor. seminerlerde buna penaltı deniyor ama ben penaltı vermem. kaldı ki, penaltı pozisyonundan önce nelsson'un eze'ye yapmış olduğu bir faul var. ceza sahası içerisinde ayağı kayan istanbulspor'lu oyuncu da topun hakimiyetini tam alamamış. yani top istanbulspor'a geçmemiş! bu yüzden golün iptal edilmesi lazımdı."

    deniz çoban: "penaltı pozisyonundan önce faul var. hakemin burada görmesi lazımdı. zaten var geldi mertlik bozuldu diyorum ben bu pozisyonlarda. bunun yanında seçim hocama da katılıyorum çünkü penaltı pozisyonundan önce topun kontrolü istanbulspor'a geçmemiş. ayağı kayan oyuncu hiçbir şekilde topa hakim değil çünkü icardi'nin yaptığı baskıdan dolayı heyecanlanıyor. penaltı'ya da gelirsek, ligimizde bu tür pozisyonlarda hep penaltı veriliyor. bunun bir standardı var ve ben türkiye'de buna penaltı derim. ancak penaltıdan önce faul var!"

    daha skandalı neydi biliyor musunuz? rashica'ya müdahale eden oyuncuya kontrolsüz değil denildi ve seçim demirel denen kadın aynen şöyle bir cümle kullandı: "kontrolsüz bir müdahale değil. kontrolsüz olması için, oyuncuyu biçmesi gerekiyor!"

    yani yemin ederim bunlar aşırı derecede art niyetli. penaltı ama ben vermem ne olm?

    şu pozisyonda top istanbulspor'lu oyuncunun kontrolünde değil demek de nedir?
    https://gss.gs/EAj.png
    https://gss.gs/Y4N.png
    https://gss.gs/dXQ.png

    ilk resimde biraz daha hızlı koşup ileriye gelişigüzel vurma imkanı var. ikinci resimde risk almadan taca atma imkanı var. üçüncü resimde direkt sağ ayağıyla kalecisine dönme imkanı var. bakmadan da o pası çok rahat verebilirdi. hal böyleyken, nasıl olur da kontrolünde olmuyor? top kontrolünde değil çünkü icardi'nin yapmış olduğu baskıdan dolayı heyecanlanıyor da neyin nesi allah aşkınıza biri bana açıklamasını yapsın.

    galatasaray yönetiminin, özellikle seçim demirel ve deniz çoban'a karşı aksiyon alması gerekiyor. utanmazlar göz göre göre algı yapıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın