resim
Alper Ulusoy
Görev:Eski Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 496
    eger mobilize olabilseydik malum sezonda cok güzel bi gelenek üretmemize neden olabilecek hakemdi. bor'un pazari gecmedi yine yapilabilir ama etkisi cok cok daha az olur.
    efendim söyle: ev sahibi taraftar rakip kaleci topu her aldiginda koro halinde 6'dan geriye dogru sayacak. bukadar. hakem dogrucu davut'un tekiyse orda düdügü calacak. yok degilse, calmadi diye tribünler galeyana gelecek o da olumlu. ayrica her defasinda bize yapilan negatif ayrimciligi gözler önüne serecekti o sezon. koro halinde saymak tabii biraz antrenman ister. bunun icin kale arkasi tribününe televizyon, ekran filan konulabilir bir sekilde hallolur sonucta tribün liderleri var. o olmuyosa kulüp dev ekrana her defasinda yansitacak sayiyi tipki basketboldaki sayaclar gibi. o sayinin gaziyla tribünde tepki verir.
    bence burayi okuyan yetkililer bi düsünsün bu ise al atsinlar cok mantikli beyler. hic olmadi rakip kaleci baski altina alinir, "ulan ya calarsa hakem" diye hizli filan oynar belki. malumumuz zaman gecirmeye yönelik hareketler bizi bezdiriyo. ha zamana ihtiyaci olan biz isek, sikinti yok tut ceneni maci izle.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın