resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4457
    lgbt renklerini formasında görmek istemediği için kulübüyle sorunlar yaşayan oyuncu.

    sözlüğün %80'i kendisine hak vermiş ama ben bu konuda aynı düşüncede değilim.

    bir kere bir insan avrupa'ya açılmışsa ufkunu da genişletmesi lazım. ben böyle gördüm, ben böyle istiyorum gibi orta doğu'ya özgü kafatasçılığını avrupa'ya da göstertmeye çalışırsa, işte böyle kadro dışı kalır.
    onu da geç, sen bir takımın sözleşmeli oyuncususun. sana para ödüyorlar, imaj haklarını koruyorlar, barınmanı sağlıyorlar ve bu süreç içerisinde de senden takıma bağlı olmanı ve kuralları kabul etmeni istiyorlar. imajımı korusunlar, paramı versinler, barınmamı sağlasınlar ama ben kulübün istediğini yapmam! paşama bak sen. fransa için ağlayıp zırlıyorsan sonuna kadar takımını dinlemek zorundasın. lamı cimi yok kardeşim. o renkleri taktığında, kimse sana gay demeyecek. kimse sana kaba bir tabirle top demeyecek! tamam, bireylerde istediğini yapabilecek özgürlükteler ama sen her şeyi göze alıp gitmişsen, oradaki kurallara da uymak zorundasın. kaldı ki, islam dininde zina da çok büyük bir günaha bedeldir. karım evde uyurken ben her türlü zinayı yaparım ama iş renklere gelince takmam! yürü git oradan.

    şöyle bir şey de var,
    ülkemizde ve suriye'de yaşanan depremlerden sonra siyah pazubandı takmayan dusan tadic'e neden yüklendiniz? madem inançlara, kararlara saygılısınız; o zaman tadic'e de küfretmeyecektiniz. adama o kadar çok tepki gösterildi ki, en sonunda sosyal medya hesabından paylaşım yapmak zorunda kaldı. suçu ülkemiz yöneticilerine atmayıp, tadic'e yüklenen vatandaşlarımızın ülkeyi kurtaran bu kararlılığına buradan bir kez daha tebriklerimi iletiyorum.

    sözün kısası, din ile ilgili mağduriyetlere karnınızın tok olması gerekiyor. 20 yıldır birebir yaşadığınız halde, halen daha dini kullanarak mağduriyet yapma çabasına girenlere aldanıyorsunuz. çal, çırp, öldür, sonra yasin oku!
    ya da mohamed özelinde konuşmak gerekirse, hak etmediğim parayı alırım, zina yaparım; hatta ve hatta islam dininde yasaklanan yarı çıplak kadınlara da bakarım(sonuçta denize falan giriyor dimi?* ) ama islam dininde lgbt yok! has git buradan ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın