• 30
    hiçbir şekilde yapmadığım, yapmayacağım; hatta ve hatta bugün sırf bu meseleden dolayı tartışma yaşadığım durumdur.

    bugün ben oy kullanırken iki önümde fenerbahçe forması giyen birisi gördüm. maçların oynanmadığını bilmeme rağmen, trabzonspor maçının bugün mü oynanacağını sordum. hani maksat lafa gireyim diye..
    o da bana bugün maç olmadığını ve bu formayı fenerbahçe'ye yapılanların hesabını sandıkta sorabilmek için giydiğini söyledi. bunu söyleyeceğini bildiğimden dolayı direkt olarak noktası virgülüne şunu dedim:

    " ya kardeşim ülke elden gitmiş, mülteciler bizi yabancılaştırmış, ekonomi berbat, doğal felaketler bizi pert etmişken allah aşkına tek olayın futbol mu ya?"

    noktası virgülüne kadar aynen bunları söyledim. tabi ciddi bir surat ifadesi takınıp olayı ciddileştirmek yerine hafif bir tebessümle sitemimi ediyordum. oradaki bazı dayılarda sağ olsun helal olsun falan deyince hafif ciddileşmiş de olabilirim ama dediğim gibi yine de sakinliğimi korudum. tek sıkıntı, sandık görevlilerinin beni olay çıkaran biri sanmaları. abla sıkıntı yok, inşallah her şey çok güzel olacak falan deyince karşılıklı gülüştük, oy kullandım ve eve döndüm.

    her yerde olduğu gibi, futbolda da kirli eller hüküm sürüyor ama inanın futbol bu kadar değerli bir şey değil. yanlış anlamayın fanatik bir cimbomluyum ama s***m futbolu! ben ülkede açlıktan ölenler için, depremde ihmalden ölenler için, madenlerde ölüme terk edilenler için oy kullanacağım. tren kazalarının faili bulunsun diye oy kullanacağım. 120 küsür milyar doların hesabını sormak için oy kullanacağım.

    olayı dramatize ettiğimi düşünen illa ki olacaktır ama emin olun ki futbol bu kadar ciddi bir konu değil. en azından bulunduğumuz şartlara nazaran bunları söylüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın