• 6666
    2022-23 sezonunu nerede bitirirlerse bitirsinler karsilasacaklari en buyuk sorunun teknik direktor bulmak olacagini dusunuyorum. son 10 sezonda toplam 16 farkli teknik direktorle calismis olan fenerbahce'nin bu surecte aldigi toplam sampiyonluk sayisi 1.

    gorevine son verilen veya istifa eden hicbir teknik direktorle ise yollar iyi sekilde ayrilmamis ve bu surecte kulup 100'un uzerinde oyuncu transfer etmis. su anda makyajlansa da inanilmaz bir mali cokuntu oldugu asikar. daha ne kadar kitabina uydurulan transferler olur bilemem ama artik yuksek bedellere satilabilecek bir futbolcu da kalmadi.

    halihazirda goreve gelebilecek herhangi bir hocanin sifirdan kadro kurmak istediginde ihtiyaci olan butce nereden baksaniz 50milyon euro'nun uzerinde. yonetim bunun ne kadarini daha karsilar bilinmez. taraftarin ise sabri kalmadi ve her durumda sampiyonluk bekleyecektir.

    yerli teknik direktorlerden sergen yalcin ve emre belozoglu disinda goreve getirilebilecek bir kimse oldugunu dusunmuyorum. yabancilardan ise ya adi sani duyulmamis kisiler olacak ya da isa'nin yeryuzundeki son sureti, futbolumuza 10milyon euro karsiliginda gunes gibi dogan jorge jesus gibi, kaybettiginde turkiye'yi dunyaya ahlaksiz sekilde sikayet etmekte bir beis gormeyecek kalibrede birisi bu goreve gelebilecektir ancak gelecek hicbir teknik direktorun sihirli bir degnegi olmayacagi icin kendisini riske atmak istemeyecegini dusunuyorum.

    bu nedenle sezon sonu sampiyon olur ya da olmazlar bilemem ama teknik direktor konusunda cok buyuk sorun yasayacaklarina bir miktar emin gibiyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın