• 17
    bence hakkı yeterince verilmeyen muhteşem koç. hatta iddia ediyorum, şu anda nba'in en iyi koçu. mevcut oyunculardan verim almada üzerine yok. bunca zamandır popovich hayranıyım, spoelstra'ya saygım da her sene arttı giderek. miami'yi o yıldızlar karması kadrosunun üzerinden yıllar geçmesine rağmen harika yönetiyor. son dört sezonda üçüncü kez konferans finali görecekler. bu defa normal sezonu sekizinci bitirip play-in'le gelen, devre arasında sadece kevin love ve cody zeller eklemelerini yapabilen, herro ve oladipo'yu da playoff öncesinde yine sakatlığa kurban veren kısıtlı bir kadroyla başarıyor bunu koç.

    hiç şans verilmiyordu takımına bucks önünde, beş maç yetti elemelerine. sekizinci sıradan gelip de lideri eleyen ikinci takım oldular 1984'ten beri. takımı, az evvel tamamlanan seride* de knicks'i altı maçla geçti. finalde işi çok zor olacak ama büyük bir tebriği hak ediyor. kazıya kazıya, video analistliğinden geldiği pozisyonun hakkını veriyor. prime lebron+wade+bosh kadrosu olmayınca şampiyonluk gelmiyor belki ama o kadroya bağımlı kalmadan da başarılı olabiliyor.

    küçük oğlu geçen sene kanseri yenmiş, kendisi de hala sanki spurs serisindeymişçesine, seneler öncesi gibi fit duruyor. maşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın