resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6263
    herkes icardi, toreira, nelsson, boey kalır mı gider mi. giderlerse kaça satarız diye düşünüyor.

    gözden kaçan takımdaki en büyük yıldızlardan biri de hocadır. avrupa'nın devlerin gitme ihtimali en az futbolcular kadar yüksektir. futbolculuk kariyeri ortada. teknik adamlık kariyeri ortada. başarıları devam ederse dünyanın her takımına gidebilecek potansiyeli var.

    bir defa akıllı birisi olduğu çok net. oynattığı oyunun, aldığı risklerin farkında. sistemi zamanla çözülürse o da yeni planlar yapar. kendini yeniledikçe de başarılarına devam eder.

    aldığı en büyük eleştiri geciken oyuncu değişiklikleri ki o konuda eleştiriler haklı. kalan haftalarda oyuncu değişikliğine daha çok dikkat edeceğini düşünüyorum. tabi şampiyonluk haftaları yaklaşınca kolay değil bu işler. fazla risk almak istemiyor olabilir.

    ilk 11 ile yedekler arasında uçurum olsa 13-14 kişiyle devam etmesini anlarım da geniş kadromuz gayet iyi. kulübeden girenler de canavar gibi. herkes tüm gücüyle mücadele etsin. maçlara 11 kişi ile başlayıp yerinde değişiklikler ile 16 kişi tamamlayalım muhtemelen kalan haftalarda doğru dürüst gol yemeden ligi bitirir, beklediğimizden daha kolay ve hızlı bir şekilde şampiyonluğa ulaşırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın