• 21
    oyun olarak 8 mayıs 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçının hemen hemen bir benzeri olacaktır. kazanmak zorunda olan iç saha takımı ve ona karşı koyabilecek güce sahip başaltı takım. trabzonspor başakşehir'in bize yaptığı gibi iyi bir savunma ve kontra planı uygulayabilir mi emin değilim. fenerbahçe de bizim yaptığımız gibi baskılı istekli oynayabilir mi, kapanan savunmayı açabilir mi soru işareti.

    ortada bir maç gibi duruyor. trabzonspor ne kadar kötü olursa olsun bireysel kalitesi fena sayılmaz. hamsik gibi bir usta ayak, markovic-visca gibi kanatlar var. fb'nin savunma arkası boşluklarına sarkıp gol bulmaları çok muhtemel ama erken gol yerlerse de helva gibi dağılma potansiyelleri var.

    biz artık 16 mayıs 2023 istanbulspor galatasaray maçını kazanalım gerisi umrumuzda değil tabi ama puan durumu ne olursa olsun fenerbahçe'nin başarısızlığının müptelasıyız onun zevki ayrı. hele hele öncesinde kazanmış olursak bu maçta fenerin kıvranmalarını tribünün homurdanmalarını izlemek çok keyifli olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın