resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1730
    aslında dünkü maç* tam da ağırlığını koyabilecek bir maçtı.

    maçtan önce oliveira'nın maçın yıldızlarından biri olacağını düşünmüştüm. sebebi de başakşehir takımının hızlı oyuna çare bulamamasıydı. oliveira'da atacağı ters toplarla oyunu iyice hızlandırır düşüncesindeydim. zaten ilk 30 dakika o kadar iyi, o kadar hızlı oynadık ki, rakip 2 pas üst üste yapamıyordu bile. bu süre zarfında oliveira ise adeta kaçak dövüştü. ekstra hiçbir şey yapamadığı gibi, kendisini her zamanki gibi kolayca yere atarak çıldırttı bizi. hadi tamam, ilk yarı yapamadı diyelim; e abicim ikinci yarı kıpırdan bari. oyunu rahatlat, rakibin baskısını 1-2 pasla kır...
    gerçi bunları da boşver ya, en azından birazcık da olsa defans yapsa, mücadele etse o da yeter bize. torreira onun açıklarını kapatmaktan helak oldu. aynı parayı alıyorlar ama torreira mücadele etmekten dişini kırıyor, çenesine darbe alıyor, tekmeye kafa atıyor; oliveira ise anca kaçak dövüşür! anca darbe almadan yere atar kendini! forvet arkası oynayan 36 yaşındaki mertens bile oliveira'dan daha çok defansif aksiyonlara girişiyor.

    belki biraz klasik olacak ama yemin ederim birkaç maçtır bende sahada selçuk inan'ın son zamanlarını görüyorum. seneye ligi bir şekil kurtarırız ama avrupa'da oliveira'lı orta sahamızın içinden geçerler. bu yüzden oliveira yerine çift yönlü bir merkez oyuncu şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın