• 80
    kendi kendilerine bir otorite olduklarını iddia eden komikler güruhu. szalai'nin gol yenirkenki vücut diline bakan ve az biraz insan iletişimi çalışmış herkes neyin ne olduğunu anlayacaktır. atilla suçluluk ve üzüntüyle bakakaliyor gole. trio programinin dediği gibi olsa isyan ederek bir itirazda bulunurdu. kendini yirtardi vs.
    trio ekibi, eski yeteneksiz hakemler güruhu olabilir ama onlari izleyen çok da iyi eğitimli ve kariyerli insanlar var. bu mavralari yemezler geçiniz. komiksiniz tek kelimeyle.
    atilla, tüm eforuyla müdahalede bulunmaya çalışıyor ama başaramıyor. bu oyuncunun yardımına kimse gelmediği için szalai ikinci bir hamle daha yapmak zorunda kalıyor o da rakibe gidiyor ve asist oluyor.
    trio programından hemen önce pozisyonu aynı kanalda gültekin onay moderatörlüğünde böyle anlattilar. kimse de demedi ofsayt kokuyor vs. tam tersi fb defansinin + yeni oyuna giren orta saha oyuncularının saha içi yardimlaşmama sorununu masaya yatirdilar.
    program mevcut youtube'da, bulup açıp izleyebilirsiniz. kisacası kendi kanalindaki diğer habercilerin de emeklerine, yayinlarina saygisizlik yapan toksik bir ali koç yayinidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın