• 146
    fenerbahçe lehine verilen penaltı bana göre penaltı. kupa maçında başakşehire elenirken lehimize çalınmayan 2 penaltının daha hafifi ama penaltı. nasıl doğrandığımızı bu vesile ile tekrar hatırlatmak isterim.

    maça gelince giresunspor son 10 dakika güzel bir baskı kurdu, hızlı hücuma gerek yok set oyununda biz bu feneri yeneriz kafasına anca geldi. fenerbahçe kalecisi irfancan şampiyonluk umutlarını yakıp bi 5 yıl fenerbahçe taraftarı tarafından küfür kıyamet anılacağını bildiği için her topu sektiriyor, 45. dakikada alper uludağın kullandığı frikik barajın kafasına çarpmasa gol olacak noktaya gidiyordu şanslıydı, uzatmalarda savunmadan seken top ters ayakta yakalanmasına rağmen yavaş bir şekilde üstüne geldi onuda sektirdi ama çok şanslıydı, sonrasında 2 giresunsporlu oyuncu havadaki topa tsubasa vari aynı anda vole vurmayı deneyince top sert gelmedi, onu da hafif şekil yaparak anca kornere çeldi ki yavaş bir şuttu yine tutamadı.

    ama üzülerek söyluyorum ki ben bu filmi çok izledim, fenerbahçe tıpkı istanbulspor maçı gibi birşey oynamadan bir duran top, uzaktan şut, karambol falan 2. golü bulup üstüne yatacaktır. burdan bir puan kaybı beklemiyorum. ama fenerbahçe hiçbir şey oynamıyor. son maça 3 puan geride bile çıksak biz şampiyon oluruz. sakin kafayla futbol izlemek için fenerbahçeyi izleyin anlarsınız *
App Store'dan indirin Google Play'den alın