resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1403
    6 şubat 2023 galatasaray'ın destek çağrısı kapsamında bölgeye gönderilen ilk tırın dorsesinin kapağının açılmasından son tırın kapağının kapatılıp dönüş yolculuğuna çıkışına kadar bizzat başında durup sevk ve idare eden kişi. hatta neredeyse ramazan bayramına kadar her fırsatta soluğu bölgede aldı, ultraslan ile birlikte bölgedeki insanları biraz olsun içinde oldukları durumdan sıyırabilmek için imkan ve ihtimal dahilinde çabaladı durdu. ülkenin sayılı zenginlerinden, en çok bilinen isimlerinden biri olarak o dondurucu soğuklarda bir ateşin başında bir grup taraftarla beklediği çok geceler yaşandı.

    bunlar önemli ve ilgi alanımız içinde bakarken gözden kaçırdığımız şeyler kendisine dair. zaten iş hayatını da paylaşmaya/yardım etmeye verdiği değer üzerinden yönlendirdiği biliniyordu. biz bu ligi bitirmeyiz lafı aslında haklı ve verilebilecek en sakin tepkilerden biriydi. hemen dahili ve harici bedhahlar tarafından saldırıya uğrandı. bir kongre dönemi cemiyettekilerin whatsapp gruplarında döndürülen bir videosu yine aynı çevreler tarafıdan "bir açığını söyleyin de başını ezelim" diyen ezeli rakip çevrelerine servis edildi.

    bu numara sökmeyince çağımızın en aşağılık iftira yöntemi devreye girdi. söylemler "kime güveniyor da türkiye cumhuriyeti devletinin kurumlarının güvencesindeki bir organizasyonu tehdit ediyor" eksenine kaydı ki bu lafı ilk söyleyenlerden biri de fenerbahçe kulübü başkanı oldu. bu işaret fişeğinin ardından da fenerbahçeli trollerin klasik fetö söylemleriyle bezeli laf atmaları devam etti.

    2022 yazında kendisi hakkında girdiğim #3414015 numaralı entry sonrasında 15 yıllık sözlük kariyerimdeki ender tepkilerden birini toplamıştım. anlatmak istediğim şeyleri biraz sert ifadelerle anlatıp biraz da niyet okuma denebilecek çıkarımlar yapınca belki de normal karşılamak gerekiyor o tepkileri.

    netice itibarı ile dursun aydın özbek gibi taraftarın neredeyse götüne teneke bağlayıp gönderdiği bir başkanı geri seçtirmiş, seçtirebilmiş bir adamdır. üzerine avrupa kupası yokken, kur 20 mi 21 lira mı o bile belli değilken neredeyse sıfırdan bir kadroyu çok kaliteli transferlerle kurmayı başardı. ancak tüm bu başarısına rağmen ne kendisi ne de dursun aydın özbek yönetimi galatasaray'ın haklarını savunabilecek konumda da ağırlıkta da değildir. taraftarın bazı konulardaki başarıları her konuda beklemesi de en fazla kendisine zarar vermektedir.

    2022 yazında tarihinin en rezil sezonlarından birini güç bela bitirmiş bir galatasaray vardı. o günlerde 2023 yazına bakınca "başarı" diye tanımlanabilecek şey üzerine yapışan o kötü havadan ve ruh halinden sıyrılmış bir galatasaray'a kavuşmaktı. 2023 baharına gelindiği zamansa başarı söke söke alınabilecek olan şampiyonluğun masa başında kaybedilmemesi oldu.

    ligin en kaliteli kadrosuyla en sağlam topunu oynayıp lig tarihinin en uzun galibiyet serisini yakalayan bir galatasaray ve karşısında penaltı bonuslarıyla 11 puan alan, kasımpaşa maçını rakip takımın skandal stoper tercihiyle, sivas maçını rakip kalecinin şikemsi performansıyla kazanan bir fenerbahçe var.

    tarihinin en kötü sezonlarından birinden çıkmış galataaray'ın çehresini 20-21 lira kurda sıfır döviz girdisi ile bu derece değiştirmek, pek çok yıldız ismi emeklilik için değil top oynamak için galatasaray'a getirebilmek ne kadar büyük bir işse bu takımın çok hak ettiği şampiyonluğu böyle pisi pisine kaybetmesine göz yummak da o kadar büyük bir başarısızlık olacaktır.

    ve işin kötüsü ne erden bey, ne dursun bey, ne de çoğunun kim olduğunu bile bilmediğimiz yönetim kurulu bu konuda en ufak bir etki yapamayacak durumdadır...

    böylesine güzel bir sezonda şampiyonluk böylesine çalınırsa, hele de bu iş son hafta arena'da falan yaşanırsa kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz. zaten her seneki ibrasızlık maskaralığını bu sene takım iyi gidiyor diye yapamadığından içi içini yiyen dahili bedhahlar da hemencecik devreye girecektir.

    hem galatasaray'ın geleceği olarak lanse edilen projeler yarıda kalır, hem de herkesin geleceğin başkanı olarak gördüğü erden timur'u çok erken bir şekilde kaybetmiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın