resim
Uğurcan Çakır
Takım:Trabzonspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 457
    senede oynadığı 3 - 4 tane mili maç üzerinden avrupa kupaları kıyaslaması yapılan ve avrupa'da yetersiz olacağı kanısına varılan kaleci.

    sosyal medyada biri atıyor böyle mantık katliamı bir taş, ondan sonra devamı geliyor.

    iyi kalecidir. aidiyet ve formunu yakalarsa gidebileceği her takıma faydalı olur. bizim seviyemizin ve hedeflerimizin de aşağısında değil çünkü son yıllarda yetişen en iyi yerli kaleci. niye kendimizi reel anlamda bir real madrid, bayern münih sanıyoruz hala anlamıyorum. ne oluyor böyle sanınca takımına en aşık galatasaraylı mı olunuyor?.. yüksek bonservis vermek doğru olmayabilir ama şu anda tam olarak fırsat transferi koşulları oluşmuş görünüyor.

    kaleci işinde maya çok önemli. bu adam yetenekli olduğunu defalarca kanıtladı. bize karşı herhangi bir karaktersizliği, yanlışı da olmadı. muslera ile de en sıkıntılı maçlarda bile hep dostane poz verdiler.

    hadi livakovic'i getirdin, tamam iyi kaleci. çok daha potansiyelli olabilir repütasyonundan dolayı. maya tutacak mı? bir muslera gibi uzun yıllar kalmaya razı olacak mı? kafamız ne kadar rahat olacak? yani farklı farklı veya bazı aynı riskler hepsinde var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın