resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1154
    daha önceden de yazmıştım yine yazayım kendisi tam deplasman takımının seveceği türden bir hakemdir. seyirciden etkilenmez. bu söylediğim sadece bir takım için geçerli değildir o da tahmin edebileceğiniz gibi 'galatasaray'. bunu 3 örnekle açıklayacağım.

    1- 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçında mustafa mohamed'e gösterilen skandal kırmızı kart ve arda'nın vücudundan eline seken topa verilen penaltı ile kaybetmemiz.

    2- 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçında çok büyük hataları olmamasına rağmen bütün takdir haklarını fenerbahçe'den yana kullanmıştır. geçen gün maçın tekrarını izlerken şöyle bir olay dikkatimi çekti. dakika: 44.40'ta sacha boey'le ferdi top kapma mücadelesi verirken top ferdi'den taca çıkıyor. h.umut meler eliyle tacı bizim kullanmamız gerektiğini işaret ediyor fakat iki takım oyuncuları bunu farkında değil ve top hala fb'li oyuncularda. maç oynanmaya devam ediyor hakem de hiçbir şey olmamış gibi oyunu devam ettiriyor. aslında skandal bir olay ama kimse farkına varmadı.

    3- 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçını da herkes hatırlar zaten. bu maçta da var hakemiyle beraber ev sahibini doğradılar. var'ın karışması gereken 3 pozisyonda da bizim aleyhimize kararlar çıktı.

    adam içeri dışarı ayırt etmeden doğramış. başakşehir maçında da gereğini yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın