• 425
    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçını kaybediş şeklimizden beni daha çok üzen şey sözlüğün haliydi. ben sözlük sayesinde futbolu daha çok sevdim. çünkü sözlük benim için sadece sözlük değil, futbolun bir taraftar grubunu nasıl bir arada tutabileceğini göstermiştir.

    sürekli muslera'nın gitmesi gerektiği yazıldı, sanki muslera bu sezon en çok kurtarış yüzdesine sahip, en az gol yiyen kaleci değilmiş gibi. okan buruk'a karşı art niyetli şeyler söylendi, sanki en uzun galibiyet serisini yakalayan, en yüksek puan ortalamasına sahip olan teknik direktör değilmiş gibi. sergio oliveira bir hatasıyla yerden yere vuruldu, sanki bunca haftadır en çok şut çeken ve kadıköy deplasmanını çözen adam değilmiş gibi. kerem çok bencil dendi, sanki en çok şut pası veren oyuncumuz kerem aktürkoğlu değilmiş gibi.... ya arkadaşlar, nelsson gibi bir adama dahi direkt satılmalı dendi? nelsson için sanki şunu yapan bunu yapan oyuncu nelsson değilmiş gibi demeye gerek dahi yok. o derece elit bir stoper kendisi.

    anlıyorum heyecanlısınız, bende öyleyim. ama takımı kötüleyerek veya hızlı sonuç bekleyerek şampiyon olamayız. takıma güvenelim. güvenelim çünkü hatalarından ders alan bir teknik direktörümüz, taraftarı için canını dişine takan bir takımımız var. bu sebepledir ki güvenimizi boşa çıkarmayacaklardır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın