• 190
    ben bunu eleştiren arkadaşları anlayamıyorum; neredeyse 100 milyon euro değerinde bir ekip olan galatasaray futbol takımı'nın ne yapmasını bekliyorsunuz, dan dun topu şişirmek yöntemiyle oynamasını mı?

    kalecimiz topu ileri şişirsin ama forvetimiz kafayla takım arkadaşına indiremesin ve kaybettiğimiz topu rakip alıp atağa çıksın, bu mu yani?

    velev ki forvet oyuncumuz topu arkadaşına indirdi, ee rakibin tüm oyuncuları yine kendi sahasında zaten.
    biz nasıl boşluk bulup pozisyona gireceğiz?

    bizim oyun anlayışımız belli, forvet ve kanat forvetleri defansın arkasına atılan toplar ile pozisyona sokup gol bulmak ki bunu da sezon boyunca fazlasıyla yaptık.
    sahamızda pas yapıp rakibi üzerimize çekmezsek ileride boş alan bulamayız zaten.

    2 maçta hata yapıp gol yedik diye işleyen sistemimizden vaz mı geçelim?

    ayrıca galatasaray bir dünya takımıdır ve modern futbol oynamalıdır; hata yapsa da, deneye deneye bunu icra etmek zorundadır.

    ben demiyorum ki francesco farioli'nin alanyaspor'u gibi kendi cezasahamız içinde pas yapalım, bu kadarı mallık tabi ama modern futbol da artık bu şekilde oynanıyor arkadaşlar.

    bölgesel amatör lig maçlarında mücadele etmiyoruz.
    kendimize real madrid, bayern münih, manchester city gibi takımları örnek alıyoruz, onlarla mücadele etmeyi arzuluyoruz.

    o halde modern futbolun gerektirdiği gibi defans oyuncusu dahil tüm takımın pas opsiyonu olduğu ve yeri geldiğinde de risk aldığı şekilde oynamak zorundayız.

    risk yoksa kazanç da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın