• 68
    endişeye mahal yok endişeye!

    doğrusuyla yanlışıyla beşiktaş maçını geride bıraktık. hala en yakın rakibimiz ile arada 3 puan fark var. üstelik o rakip son hafta senin evine geliyor. ve o rakibin afedersiniz ama bok gibi futbol oynuyor sene başından beri. önünde 5 maç daha var. bu maçları kazanırsan zaten şampiyonsun. geriden gelenler ile ilgilenmen gereken bir olayda yok. yani yangın tayfayı anlamakta güçlük çekiyorum. bizde üzüldük, sinirlendik bjk maçından sonra ama hocayı asıp kesmeler, seni buraya kadar getiren futbolcuları böylesine eleştirmek filan biraz ergen işi geliyor bana. akıl var mantık var. bu bir bilgisayar oyunu değil, inişler çıkışlar her takımda oluyor. zaten diğer türlüsünün olma imkanı yok.

    bakın arkadaşlar, oynayacağın 5 takım arasında senin rencide ederek yenmediğin takım yok nerdeyse. akbil 7 yemiş senden, istanbula 4 atmışsın, feneri zaten rencide ederek yenmişsin. üstelik kadıköy'de. bunları yapan takımda aynı, hocada aynı. o zaman sende eşek gibi takımını destekleyeceksin, çatlak ses çıkartmayacaksın. her olumsuz durumda o istifa etsin, bu topçu değil, şu çöp filan diye insanları damgalamayacaksın. ve en önemlisi hocanı destekleyeceksin. lig bitecek ve sen şampiyon olacaksın.
    ha olamadı mı? onu o zaman düşüneceksin şimdi değil. şimdi yapman gereken tek şey takıma destek çıkmak. futbolcu tayfası cahil tayfadır. hatta çocuk gibidir. sevgi gösterirsen sevgi alırsın. sevgi göstermezsen o senede aldığı milyonlara bakar akşam osura osura uykusuna yatar, sende kendini kahredersin.

    hocaya güvenin. takıma güvenin. 5 te 5 yapmaması için hiçbir sebep yok bu takımın. eğer sen köstek olursan, ancak sen galatasaray'ı şampiyonluktan alıkoyarsın.

    yapmayın etmeyin. mayıslar bizimdir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın