resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6161
    herkes sezon başından beri kendisine zaten karşı. şurda bile kendisini destekleyen bir avuç adam vardı. haftalar geçti galibiyet serileri geldi geçti ve yine kendisini savunan bir avuç adam var. bazıları nabza göre şerbet veriyor o kadar.

    hani terim demişti ya "ben kalabalık bir yalnızım" diye hah işte okan buruk da öyle.

    https://youtube.com/...kU3oUg?feature=share

    galatasaray teknik direktörlerinin kaderinde var galiba bu yalnızlık. zamanında terim'i de böyle fenerbahçeli ağız ishali olmuş hesaplarla ve onlara yaltaklanan sözde galatasaraylı hesaplarla yediler. bu kulüp eğer olur da okan hocanın da arkasında duramazsa bundan sonra başına ne geliyorsa üç katını falan hakediyor olacak.

    şu an hoca bir mücadele veriyor ve bunu hem içeriye hem dışarıya karşı veriyor. inşallah yüzünün akıyla bundan çıkacak. yine fatih terim demişti ya "kazanırken çıktığınız merdivenlerde kaybettiğiniz zaman dönüşte kimseyi göremezsiniz." diye işte bu da okan hocayı yansıtıyor.

    bana göre sadece başarı kendisine yazar, başarısızlık başka birçok sebebe. çoktan ligi koparmıştı hoca zaten ayağına yapışanlar olmasa. yine binbir tane sebebi kenara bırakıp tüm ihaleyi hocaya yıkmaya çalışıyorlar ama ben yemem. yiyene de afiyet olsun. hocadan selam olsun bolu beyine!

    https://youtu.be/PVh4jeoMqvs
App Store'dan indirin Google Play'den alın