resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6175
    oynattığı futbol bir yana o kadar beğendiğim bir yönü vardı ki basit düşünmesi. takımda işlemeyen, tutmayan ya da kendi hatası dahi olsa yanlış bir kararda ısrar etmeyip çok çabuk dönmesiydi.

    son haftalarda belki istikrar adına hep aynı 11 ile devam etti. ancak forma adaleti açısından kalan haftalarda bazı mevkilerde kesinlikle değişim yapması gerek. son 2 maçta 5 puan kaybeden 11 ile devam ederse kendiyle dahi çelişir, çok büyük hata olur.

    muhtemelen ilk kurban adekugbe olacak. onu mertens hatta muslera dahi takip edebilir. saha içini bizden daha iyi bilir. ne yapacak bilmiyorum ama kim olursa olsun kafası sahada olmayan, formsuz futbolcu şu kritik haftalarda kulübeye çekilmelidir.

    kaldı 5 maç hocam. bizi zafere taşıyacak güç kadromuzda mevcut. herkes %100'e yakın konsantrasyon ile oynamalı. bunu yapamıyorsa da kim olursa olsun taviz vermenin zamanı değil.

    hocam bilir fatih terim san siro'da kendisinin de oynadığı 21 eylül 1999 milan galatasaray maçında 2-0 gerideyken herkesi şaşkına çevirerek hagi'yi oyundan almış* takımımız 2-1 mağlup olurken 1 puanı son dakikalarda abbiati'nin efsane kurtarışı ile kaçırmıştı. bir sonraki hertha berlin deplasmanında ise hagi olmadan 4-1 galibiyet almış, yine o hagi ile de sezon sonu uefa kupasını kazanmıştı.

    adaletli olursa gerisi kendiliğinden gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın