• 63
    kazanmamızın şart olduğunu söylemeye gerek yok.

    öncesinde fenerbahçe puan kaybetse de kaybetmese kazanmalıyız. onların da bizim kalan maçlar içerisinde tutundukları en önemli maç bu. gerisinde mucize bekleyecekler. son maçta ise fark 3 olarak başlayacak ise o maçta da daha zor mucize beklerler. işte tam da bu yüzden bu maçı almamız şart. fenerbahçe'nin neredeyse tüm ümitlerini boşa çıkarmış oluruz. bunun etkisini sonraki fener maçlarında göreceğiz. mental olarak bitmiş olurlar. dün gece sabaha kadar bizimle beraber üzüldü bunlar; keşke son dakikada istanbulspor'dan gol yemeseydik diye dövünmüşlerdir.

    her maç riskli, zor ve stresli olacak ama bu maç gerçek manada kırılma maçı olacaktır. inşallah kazasız belasız atlatırız. başakşehir, kendi sahasından topla çıkmaya çalışan bir ekip. bizim maç için bu stillerini değiştirirler mi bilemem ama ön alan presini mutlak suretle doğru kullanmalıyız. aksi takdirde o presi geçerlerse geride fırsat bulabilirler. öyle hızlı kanat oyuncuları yok ama antep'ten gelen forvetleri ve aleksiç ters adamlar.

    herkes; sahadaki ve tribündeki herkes bir an bile fire vermemeli. mertens sana çok iş düşüyor aslanım. son haftalarda efektif değilsin. artık ağırlığını koyma vakti geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın