resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6162
    (bkz: 30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçı)
    maçın kaybedilmesinin en büyük sorumlusu.

    ne oyuncuları iyi hazırlayıp doğru dizilimle çıkabilmiş, ne rakibi ciddi olarak analiz edebilmiş, ne de maçı doğru okuyup doğru değişikliği yapabildi. orta sahayı ezdirdi, eksik oynattı. müdahaleler çok gecikti.

    galatasaray’ın özelliği mayısta önde girdiği son düzlükte şampiyonluğu vermemesidir. bu yıllardır bir planlama, organizasyon ve konsantrasyon sonucu oluşmuş bir gelenektir. evet, bu yıl hakemlerin yanlı tutumu ve rakiplerimizin kuşku uyandıracak galibiyetleri fazlalaştı ama geçmişte galatasaray aynı zorlu koşullarda mayısta ipi göğüslemiştir. bu yüzden mayısta şampiyonluk kaybeden hoca gider.

    çok gereksiz bir gomis mevzuunu lüzumsuz olarak kamuoyuna açtı. böyle bir derbi öncesi abuk sabuk abuk sabuk enerji harcadık.

    muslerayı kötü yönetti, takımını ezdirdi, yabancı starlara gönlünü yapacağım diye 14 maç serisine emeği geçen yerlilerini unuttu.

    bir ricam şu: lütfen oğlunu tesislerde göz önünde bulundurmasın artık. kendisinin özel durumundan ve çabalarından ötürü çok sempati duyup sevmekle birlikte profesyonel bir kurumda böyle bir şey olması ciddiyetsiz bir görüntü yaratıyor. galatasaray’da oğlu futbolun içinde olan teknik direktörler oldu öncesinde , ama onlar gözükmüyordu. eğer 14 yaşında bir çocuk scouting olarak fark yaratacak şekilde faydalı oluyorsa, maaş alan bu birimdeki kişilerde yetersizlik var demekki. üstelik başarısız sonuçlarda gelebilecek tepkilerde çocukta yıpranır, üzülür. bu riske hiç gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın