resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6158
    herkes kendisi hakkında birşeyler söylüyor olumsuz anlamda.
    adamın kafasında bir oyun şekli var. futbolcular bunu yerine getirdiğinde maçlar zaten kazanılıyor. yapamadıklarında, yada takım iskeleti bozulduğunda sıkıntılar ortaya çıkıyor. adam icardiye panenka kullan mı dedi. yada sergio’ya çevre kontrolü yapmadan top al mı dedi!
    kişisel olarak yapılan hatalar takımın ivmesini, randımanını bozabiliyor.
    şu ana kadar boey, rashica, torreira ve nelson bana rahat hissettiriyorlar sahada.
    diğer mevkiler maalesef inişli çıkışlı. yukarıda belirttiğim gibi hepsinin çıkışlı zamanına denk geldiğinde takım çok iyi.
    kerem bekine yardım etmeyi bilecek. mertens yaşının bilincinde olup presini enerjili yapacak ki (burada sergionun prese katkısı çok önemli) oyun kurmaya ve şut çekmeye mecali kalsın. icardi hakikaten magazinden uzaklaşıp, kendisini tamamen sahaya vermeli. son haftalar artık. barış alper pas vermesini öğrenmeli. zaniolo topları rakibin vücudundan geçiremeyeceğini bilmeli artık. önünü açmadan bam güm deniyor. adekugbe maalesef bizim oyuncumuz değil. muslera konsantrasyonu kaybetmemeli. sergio prese daha fazla katkı yapmalı. yunus daha fazla rol almalı.
    futbolcularımız bunları yaparsa gerisi önemli değil zaten.
    birde lütfen 1-0 öne geçilen maçlarda skora yatmayalım. gol 80 den sonra gelmişse anlarım. diğer türlü rakipler geri çekildiğini hissettiğinde cesaretleniyorlar gereksizce. cityin böyle birşey yaptığını gördünüz mü? ya da bayernin? atabildiği kadar at ki hem rakip cesaret bulmasın hem de farklı skoru bulduğunda diğer oyuncularını rahatça sahaya sokabilesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın