resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6135
    sezon içinde çok iyi yaptığı şeyler var, nedir bunlar:

    + önde baskı
    + galatasaray'ı büyük takım gibi oynatmak
    + en fazla rakip ceza sahasına giren takım
    + en fazla şut çeken takım
    + en fazla gol beklentisi olan takım
    + oyuncularla ilişkisi iyi

    bunlar kendisinin artıları...

    ancak eksileri de var. nedir bunlar:

    - oyuna müdahale etmede geç kalıyor
    - oyuna müdahale etmede geç kalıyor
    - oyuna müdahale etmede geç kalıyor

    evet maalesef en büyük eksiği maç içinde oyunu ya yeterince iyi okuyamadığı için, ya da oyuncular küsmesin diye fazla oyunda tuttuğu için puanlar kaybettik, en kritik kayıp da 30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçında oldu. maçı hatırlayalım, ilk yarıda öne geçiyorsun, buna rağmen bjk 25. dakikadan sonra orta sahayı ele geçirdi. sergio kötüydü, kornerde adamından gol yedirdi çıkarmadı oyundan, keza mertens de aksıyordu, onu da çıkarmadı bjk ikinci yarıda orta sahayı tamamen ele geçirip peş peşe üç pozisyon buldu, sergio da zaten kötü oynadığı maçta ekstra bir hata daha yaparak fişi çekti.

    şu maçta ikinci yarıya midtsjo ve berkan ile başlasan bir kere kesinlikle tempo ve sertlik olarak ezildiğin bjk orta sahasına eşitliği sağlayacaksın ve ikinci golü yemeyeceksin. ilk yarıda esktra eforlu oynayan bjk yavaş yavaş düşecekti, o zaman al oyuna zaniolo'yu veya barış alper'i hızlı git kaleye bitir işi veya en kötü berabere bitir.

    3 puan öndeyiz, fikstür avantajımız da var fakat artık hata yapma lüksü kalmadı okan hocamızın.
    eğer büyük teknik direktör olacağım, galatasaray seviyesinde kalacağım diyorsa bu takımı tekrar seri galibiyetler aldıracak ve şampiyon yapacak. büyük takım hocası baskı altından kalkmasını bilir. artık kendisini gerçek manada gösterme zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın