resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 864
    --- alıntı ---

    istanbul polisi’nin bir ihbar üzerine başlattığı araştırmada, “şeytan” lakaplı eski milli futbolcu ve spor yorumcusu rıdvan dilmen’in, gazeteci sevgilisi n.y. ile eşi ayşe nur dilmen’in telefonlarını, emekli ve görevden atılan polislerden oluşan bir çeteye dinlettirdiği ortaya çıktı.

    ....

    dilmen, sevgilisinin ağabeyi, babası ve annesinin yanı sıra, istanbul büyükşehir belediyesi futbol kulübü antrenörü abdullah avcı ile sevgilisiyle irtibatlı olduğu belirtilen bir gazetenin spor müdür yardımcısı fuat ercan, spor muhabiri alper hamitoğlu, hülya haraç ve sevinç çiftçi’nin de telefon dökümlerini temin etmiş.

    ....

    dilmen ayrıca, eski gol kralı tanju çolak’ın telefon kayıtlarını da aynı çete aracılığıyla aldı. iddiaya göre çolak, dilmen’in n.y. ile aşk yaşamasından rahatsız oldu. samimiyetleri doğrultusunda da bir sohbet ortamında bunu dile getirdi. bu sohbeti n.y. duyarak, tanju çolak’a ‘neden böyle konuştun?’ diye sitem etti. çolak da dilmen’i arayarak aralarında geçen konuşmayı n.y.’ye anlatmasından dolayı kızdı. bunun üzerine dilmen, tanju çolak’ın söylediklerini n.y.’ye ispat etmek için, yakın arkadaşının telefon kayıtlarını da aldı.

    --- alıntı ---

    http://www.gercekgundem.com/?p=266316
App Store'dan indirin Google Play'den alın