resim
Samuel Ayomide Adekugbe
Takım:Vancouver
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Kanada
  • 384
    şu dakikadan itibaren oynadığı hiçbir maçı izlemeyeceğim, seviyesi vasat olan oyuncu. kusuruma bakmasın, herkesten de özür dilerim ama bu takım bu konuma sam adekugbe ile gelmedi. lakin kendisi ile kaybetmeye doğru gidiyoruz.
    şu maça sam adekugbe ile çıkmayı bana açıklayabilecek hiç kimse yoktur. karşında rosier ile redmond var; kerem i kullanabildiğin kadar rosier i kitlersin. arkayı sağlam tutabildiğin kadar kerem i kullanabilirsin; arkayı sağlam tutabildiğin kadar redmond ı pasifize edebilirsin.
    geçtiğimiz hafta da bu hafta da rakipler sam adekugbe kanadından geliyor. sam de akıllanmazcasına rakibe escortluk etmeye devam ediyor; ibretlik.
    koyarsın dubois yı; kerem kafası rahat oynar, kullanırsın. arkada açık vermezsin kolay kolay. defansın dengesi bozulmaz. torreira ve sergio aklı solda oynamak zorunda kalmaz. vs vs. sabaha kadar bunu açıklayabilirim. sam adekugbe olmadan geldik bu noktaya; akıl tutulması yaşamamıza inanamıyorum. dediğim gibi 5 hafta kala benden pes; adekugbe nin oynadığı hiçbir maçı izlemeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın