• 413
    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçı sonrası yine futbolcularımıza ve okan hoca'ya saçma sapan eleştiriler ve hakaretler eşliğinde görülen durum. sakin olun, gidin bir çay falan için, kendinize gelin. sadece deplasmanda bir derbi kaybettik. hala ciddi şekilde avantajlı durumdayız, insanlara hakaret etmeyi bırakın.

    bunun sebebi bana göre maçtan önce "4-5 atarız, şöyle winnerız böyle winnerız, son virajlarda derbi mi kaybederiz" minvalinde yapılan şımarıkça yorumların maç sonrasında ters tepmesidir.

    her takım her durumda maç kaybedebilir ve kazanabilir. winnerlık veya loserlık diye bir şey yoktur, takımların winner olup olmaması sahadaki anlık sonuçlara bakar. şımarıklığı bırakıp gerçeklerle yüzleşelim. şımarıklık ve laubalilik galatasaray'a, taraftarına hiç yakışmıyor.

    derbiye* kadar 4 maçımız var. hepsi hedef maçlar ve hepsini kazanabiliriz. hepsinden daha iyi takımız ama lütfen "5-6 atarız, donumuzda sallarız" tarzı beklenti yaratıcı entrylerden uzak duralım. bu 4 maçı kazanıp içerdeki derbiyi güle oynaya oynayacağız. bu takım şampiyonluğu hak etti ve olacak inşallah. başakşehir maçıyla* birlikte konsantrasyona başlıyoruz. kaldı 4.

    (bkz: süper lig 2022-2023 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın