resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6109
    maçı izleyen milyonlarca insan bjk’nin 2. gol için baskı kurduğunu gördü sadece kendisi göremedi. sergio, mertens en önemlisi ade rezaletler ve okan hoca bunları gol yiyene dek sahada tuttu sadece izledi.

    daha geçen hafta geriden oyun kurduğun için gol yemiş ve iki puan bırakmışsın. bjk deplasmanında skor dengedeyken neden ısrarla geriden oyun kurmasına izin veriyor takımın? kaç kez aynı şekilde gol yedik, puanlar kaybettik? hoca ne zaman ders çıkartmayı düşünüyor? elinde muslera, nelsson varken böyle oyun kuramıyorsun işte ne bu zorlama?

    adekugbe’nin kanadı olmuş otoban. bjk’nin tek taktiği ortalar. okan buruk neyi bekliyor müdahale yapmak için? adekugbe’nin maç boyu bir tane olumlu hareketi yok neden 70’e dek oyunda kalıyor?

    kendisi son zamanlarda ne rakibi ne de bizim takımı analiz ediyor. futbolcularımız ciddiyetsiz, zaten şampiyon olduk havasındalar.

    bu sorunları okan hoca görecek mi yoksa aynı hataları yapmaya devam mı edecek? bundan sonra işin şakası kalmadı zira böyle kronik hataları tekrarlamaya devam edersek şampiyonluğu elimizle vereceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın