• 877
    genellikle derbilerde ilk çeyrekte ev sahibinin baskın olmasını beklersiniz ve deplasman ekibi orayı çabucak atlatmak ister. ideal 11'imizle bu maç oldukça özgüvenli ve iyi başladık fakat 20'den sonra takım tamamen sahadan silindi. 1-1'i bulan beşiktaş yüksek özgüvenle akın akın gelmeye başladı. bazı oyuncuların bireysel performansı çok kötü olsa da geçtiğimiz hafta 3-3'lük karagümrük maçıyla aynı kefeye konulacak bir durum yok çünkü oyun olarak hiç varlık gösteremeyen bir takım vardı bugün. beşiktaş'ın hücumda mantığı planı topu kenarlara aktarıp oradan top kesmekten ibaretti. ortasahada verilen sayısal üstünlüğü ilk defa çok iyi değerlendiren bir rakibe karşı oynadık.
    fiziksel olarak direnç getirebilecek oyuncuların değişikliği sonrası biraz canlanmış gibi olduk ama orada da son anlarda kötü davrandık. bu maçın sonucu a planı işlemeyen, b planı'nı uygulamayan, oyuna müdahelelerde geç kalan teknik ekibe yazar.
    sonuca rağmen hala puan avantajının bizde olduğunu unutmamak lazım. üzgün olsakta bir şekilde kalan maçlara kafa yormamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın